EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Si e kombinon polikarbonat lirinë në projektim me përfitimet mjedisore

Koha: 2018-08-07

Si e kombinon polikarbonat lirinë në projektim me përfitimet mjedisore?

 

Fleksibiliteti i dizajnit

Kur krijoni një dizajn në buzë të prerjes, gjetja e një materiali që do ta bëjë idenë realitet mund të jetë një sfidë. Fleta e polikarbonatit mundëson liri të gjerë të dizajnit për shkak të aftësisë së formimit të ftohtë dhe termoformimit pa humbur ndikimin ose pronat e motit. Edhe struktura mjaft komplekse mund të bëhen me polikarbonat.

 

Qëndrueshmëria

Fleta e polikarbonatit ka një reputacion të shkëlqyeshëm për ruajtjen e ngjyrosjes dhe forcës me kalimin e kohës, edhe në kushte stresuese. Fletë polikarbonati me shumë mure, e cila është praktikisht e pathyeshme – është në gjendje t'i rezistojë ndikimit të breshërit dhe t'i rezistojë ngarkesave të erës së stuhisë.

 

Izolim

Krahasuar me materialet tradicionale të lustrimit, produktet me fletë polikarbonat me shumë mure mund të japin izolim të jashtëzakonshëm termik për të rritur ruajtjen e energjisë dhe për të zvogëluar emetimet e shoqëruara. Fletët polikarbonate të strukturuara me shumë mure krijojnë xhepa shtesë ajri midis pjesës së jashtme dhe të brendshme të ndërtesës duke rritur forcën dhe ngurtësinë. Ky konfigurim ndihmon materialin të japë efikasitetin e energjisë gjatë gjithë vitit ndërsa transmeton dritën e diellit të shpërndarë.

 

Kursimet e instalimit

Kostoja e ndërtimit është një tipar i rëndësishëm që nuk duhet të lihet pas dore. Nga transporti në thyerje në vend, Humbjet financiare dhe ndikimet ekologjike të instalimit mund të rriten në mënyrë dramatike nëse ndërtuesit zgjedhin materialin e gabuar. Fleta e polikarbonatit ofron kursime në peshë më shumë se 50 % në krahasim me xhamin në të njëjtën trashësi. Fleta me shumë mure siguron edhe më shumë kursime në peshë. Kur krahasohet me 6 xham me tel, 10 fleta me shumë mure mm ofron një kursim në peshë më shumë se 85 %. Pesha më e lehtë çon në kursime të konsiderueshme të karburantit në transport dhe e bën më të lehtë trajtimin.

 

Polikarbonati është një material inovativ i cili lejon arkitektët dhe ndërtuesit të krijojnë struktura origjinale, praktike, dhe të qëndrueshëm. Me kosto efikase dhe fleksibël në aftësitë e tij të dizajnit dhe shkathtësinë, fleta e polikarbonatit është e pozicionuar për të ndihmuar në plotësimin e kërkesës për ndërtesa me efikasitet energjetik. Ndërsa sfidat e tjera të mëdha arkitekturore lindin, përdorimi i fletës së polikarbonatit ka të ngjarë të rritet.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja