EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Skena të vërteta të hollywood-it të tregojnë nëse forca e fletës së PC-së polycarbonate është e garantuar apo jo?

Koha: 2018-12-14

Skena të vërteta të hollywood-it të tregojnë nëse forca e fletës së PC-së polycarbonate është e garantuar apo jo?

 

Thënë për Fletë polikarbonate PC, nëse fletë të zbrazëta polikarbonate ose fletë të ngurta polikarbonate, prodhuesit në procesin e futjes do të përmirësojnë këtë lloj karakteristikash të forta, sidomos fletët e ngurta të polikarbonates nuk janë "jo” xham i thyer "xham antipjal” emri lavdëues, por disa klientë janë më shumë pyetje, mos mendo se çarçafi është material plastik, mund të ketë shumë të fortë? Kështu që performanca e fortë e fletës së PC-së ka mbrojtje në fund të fundit?

 
Kohët e fundit hit hit Hollywood blockbuster "specimens gjigande,” ka një urë, ne aktore kineze li bingbing Zhang Suyin gjigand peshkaqen dhëmbësh në det për të vrarë veten, për ta mbrojtur atë materiale kafazi, është të përdorësh polycarbonate zakon të veçantë, dhe më në fund në dhëmbët e një peshkaqeni dhëmbësh gjigand nën sulm të ashpër, akoma nuk mund te dridhet, për të parë të gjithë ndikimin e rezistencës së polikarbonates (PC) është edhe ndjenja më intuitive.


Në fakt fletë polikarbonate PC megjithëse i përket materialit plastik, por është një lloj plastike inxhinierike me performancë të lartë, i njohur si "mbreti i plastikës", pas të njëjtës PC polycarbonate solid fletë rezistencë ndaj forcës së përplasjes është gota e zakonshme e 200-300 kohët, është 20-30 prej xhami të ashpër, dyert e sigurisë së bankës, të sigurta e kështu me parë për rezistencën e lartë ndaj ndikimit dhe kërkesave të sigurisë së projektit, kryesisht të bëra nga PC edhe duzinë plumbi nuk veshin.


Për shkak të rezistencës së ndikimit të fletës së PC është superiore, siguri të lartë, performancë e mirë e retardantit të flakës, pamje e bukur, lehtë për t'u instaluar, performancë me kosto të lartë, dhe kështu në shumë avantazhe të tjera, gjithnjë e më shumë vila të nivelit të lartë të banimit, ndërtesa tregtare, cilësinë inxhinierike të imazhit të qeverisë dhe notën e favorit të projektit, gjithashtu gjithnjë e më shumë shfaqen në jetën tonë të përditshme, ai u bë një «material i mirë kombëtar” në rrugë më shumë ecni më qetë.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja