EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Menaxhimi i nxehtësisë për ndriçim LED me polikarbonate të reja përçuese termikisht nga Covestro

Koha: 2018-09-10

Menaxhimi i nxehtësisë për ndriçim LED me polikarbonate të reja përçuese termikisht nga Covestro

 

Covestro ofron një portofol të materialeve polycarbonate termike përçuese që ofron një zgjidhje për menaxhimin e nxehtësisë në LED llamba ose ndriçuese dhe aplikime të tjera të industrisë. Me këto materiale, prodhuesit e ndriçimit mund të zëvendësojnë metalin në aplikimet e mbytjes së nxehtësisë, integrojnë më shumë funksione, optimizon dizajnin duke reduktuar numrin e komponentëve dhe duke ulur kompleksitetin e prodhimit duke përdorur montimin in-mold të elektronikës.

Tani, Covestro po zgjat Makrolon e saj® Portofoli i polikarbonatit TC me fillimin e disa notave të reja. Këto materiale paraqesin një ekuilibër përçues dhe viskositeti, e cila përmirëson përpunimin duke reduktuar kohët e ciklit dhe konsumin e energjisë. Përveç kësaj, disa nota mund të përpunohen si nga modelimi injektim, ashtu edhe nga përthimi i profilit.

Fletë polikarbonate kanë vlera të ngjashme të përçueshmërisë termike kur krahasohen me ato ekzistuese, me rrjedhje të përmirësuar për të mbushur pjesët me mur të hollë. Këto nota janë në dispozicion në një ngjyrë të zezë dhe ofrojnë një dendësi më të ulët se sa plastikat konvencionale përçuese termikisht.

Përveç kësaj, polikarbonat është një gradë termike përçuese që është gjithashtu izoluese elektrike dhe mund të përpunohet nga modelimi injektimi ose nga jashtëtimi. Kjo notë tregon rezistencë të jashtëzakonshme të ndikimit kur krahasohet me plastikat e tjera termike përçuese dhe është e bardhë me ngjyrë.

Familja Covestro e polikarbonati është një alternativë ndaj materialeve të tjerë të përdorur në aplikimet e menaxhimit të nxehtësisë. Kur krahasohet me aluminin, këto nota polikarbonatit kanë një peshë dukshëm më të ulët dhe mundësinë për t'u integruar me përbërësit e tjerë … të gjitha gjatë shpërndarjes së sigurt të nxehtësisë. Përparësitë shtesë të polikarbonat mbi plastikat e tjera termike përçuese përfshijnë:

  • Saktësia e lartë dimensionale
  • Qëndrueshmëri e shkëlqyeshme dimensionale në një gamë të gjerë temperature
  • Kombinueshmëria me polikarbonates të tjerë në përpunimin e shumë-komponenteve

"Ne jemi gjithmonë duke punuar për të zhvilluar materiale moderne që ndihmojnë krijimin e prodhimeve dhe teknologjive novatore dhe të qëndrueshme për industrinë e ndriçimit,” tha Kevin Dunay, menaxher i industrisë elektrike – Polikarbonati, Kovestro. "Makroloni i ri® Notat polycarbonate TC janë një shembull se si ne mund t'u sigurojmë prodhuesve të ndriçimit dhe dizajnerëve një zgjidhje materiale për menaxhimin e nxehtësisë që ofron lirinë e dizajnit dhe është më e lehtë dhe më e lehtë për t'u përpunuar.”

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja