EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Tregu global i polipropilenit ka të ngjarë të arrijë në US $ 99.17 miliard nga 2022, në CAGR 5.6 % i detajuar globalisht në raportin e ri të hulumtimit

Koha: 2019-01-04

Tregu global i polipropilenit ka të ngjarë të arrijë në US $ 99.17 miliard nga 2022, në CAGR 5.6 % i detajuar globalisht në raportin e ri të hulumtimit

 

Madhësia e tregut të polipropilenit vlerësohet në USD 75.40 miliardë in 2017 dhe projektuar për të arritur USD 99.17 miliard nga 2022, në një CAGR të 5.6% ndërmjet 2017 dhe 2022. Polipropileni është një polimer termoplastik i cili përdoret në një larmi aplikimesh dhe prodhohet nga kombinimi i monomerit të propilenit me katalizatorët.

Përdoret kryesisht në industrinë e paketimit për produktet e konsumit, enë ushqimore, produkte kozmetike, pijet, and others. Polipropyleni përdoret gjithashtu në industrinë automobilistike për prodhimin e pjesëve plastike, parakolpë makdhe të tjerëttet, and others.

Ekziston një kërkesë në rritje për polipropilen nga aplikimet, siç është formimi i injeksionit, fibra dhe rafia, film dhe fletë, formim goditjeje, dhe të tjerët.

Audienca kryesore e synuar:·Kompanitë e prodhimit të polipropyleneve·Tregtarë, Shpërndarës, dhe shitësit me pakicë·Përdoruesit fund·Furnizuesit e Lëndës së Parë·Tregtare R&D Institutet·Institutet e Kërkimit, Shoqata tregtare, dhe agjensitë qeveritare

Tregu i polipropylenit në bazë të llojit:·Homopolimer·Kopolimer

Homopolimeret janë lloji polipropileni më i përdorur dhe njihen gjithashtu si Homopolimere Polipropileni (PPH). Homopolimerët sigurojnë raport të lartë të forcës ndaj peshës dhe janë më të ngurtë se kopolimerët.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja