EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Do të arrihet tregu global i lustrimit të polikarbonatit automobilistik $7.9 Miliardë nga 2025: Rritje e kërkesës për çati panoramike

Koha: 2018-04-23

Tregu global i glazing polycarbonate polycarbonate është gati të rritet në një CAGR me rreth 18.3% gjatë dekadës së ardhshme për të arritur afërsisht $7.95 miliard nga 2025. Disa nga prirjet e shquara që tregu po dëshmon janë dizajnet e përparuara të automobilave, rritja e kërkesës për çati panoramike, Zhvillimet e fundit teknologjike të lustrimit të polikarbonatit automobilistik dhe mundësitë e rritjes / mundësitë e investimit.

Bazuar në aplikim, tregu është segmentuar në dritaren anësore, xhami i parë, çatia e diellit, xhami i pasëm, ekran i madh me erë, lustrim hidrofobik, ekrani kokë-lart dhe glazing i ndryshueshëm. Sipas llojit të mjetit, tregu është i ndarë në automjete komerciale dhe automjete të udhëtarëve.

Studimi përqëndrohet në prirjet e tregut, lojtarët kryesorë, prirjet e zinxhirit të furnizimit, novacionet teknologjike, zhvillimet kryesore, dhe strategjitë e ardhshme. Me vlerësimin tërësor të tregut në të gjithë gjeografitë e mëdha të tilla si Amerika e Veriut, Evropa, Azi Paqësor, Lindja e Mesme, Amerika Latine dhe pjesa tjetër e botës raporti është një pasuri e çmuar për lojtarët ekzistues, hyrjet e reja dhe investitorët e ardhshëm.

Studimi paraqet analiza të hollësishme të tregut me hyrjet që rrjedhin nga profesionistët e industrisë në të gjithë zinxhirin e vlerës. Një fokus i veçantë është vendosur në 23 vende të tilla si SH.B.A., Kanadaja, Meksika, U.K., Gjermania, Spanja, Franca, Italia, Kinë, Brazili, Arabia Saudite, Afrika e Jugut, etj.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja