EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Katër karakteristika të veçanta alternative të fletës së PC

Koha: 2018-11-29

Katër karakteristika të veçanta alternative të fletës së PC

 

Përparimi i epokës së fletës së PC është përdorur gjerësisht, pse bordi i PC mund të bëjë që kaq shumë njerëz të aplikojnë, kjo është kryesisht performanca e veçantë e fletës së PC, le të shohim katër veçoritë e veçanta të fletës së PC.

 

(1) Performanca e izolimit të tingullit

Izolim tingulli: Efekti i izolimit të tingullit është më i miri. Fleta e qëndrueshmërisë së PC Zhengxing ka izolim më të mirë akustik sesa fleta e PC, qelqi dhe akriliku me trashësi të njëjtë.

 

(2) Kursim energjie:

 Efekti i izolimit të nxehtësisë mund të jetë 7%-25% më e lartë se ajo e qelqit me trashësi të njëjtë.

 

(3) Lehtësi:

 Nën të njëjtën trashësi dhe sipërfaqe, Fleta strukturore e PC-së peshon vetëm gjysmën e xhamit, dhe pllaka e zbrazët peshon vetëm 10-15% të së njëjtës gotë, kështu që mund të kursejë shumë vështirësi dhe ngarkesë për trajtimin dhe ndërtimin.

 

(4) Rezistenca kimike

Polikarbonati ka rezistencë të mirë ndaj acideve të dobëta, bazat e dobëta dhe alkoolet në temperaturën e dhomës. Fleta e PC-së ka rezistencë të dobët ndaj acideve të forta, alkalet, benzenet, hidrokarbure të klorit dhe estere, dhe është i prirur për shpërbërje, ënjtje ose dekompozim.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja