EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Katër karakteristika të veçanta alternative të fletës së PC

Koha: 2018-08-25

Katër karakteristika të veçanta alternative të fletës së PC

 

Përparimi i epokës së fletës së PC është përdorur gjerësisht, pse bordi i PC mund të marrë kaq shumë njerëz për të aplikuar, kjo është kryesisht performanca e veçantë e fletës së PC, le të shohim katër veçoritë e veçanta të fletës së pc.

 

(1) Performanca e izolimit të tingullit

Izolim tingulli: Efekti i isulimit të zërit është më i miri. Fleta e qëndrueshmërisë së PC Zhengxing ka izolim më të mirë akustik sesa fleta e PC, qelq dhe akrilik me të njëjtën trashësi.

 

(2) Kursim energjie:

 Efekti i izolimit të nxehtësisë mund të jetë 7%-25% më i lartë se ai i të njëjtit xham trashësie.

 

(3) Lehtësi:

 Nën të njëjtën trashësi dhe sipërfaqe, Fletët strukturore të PC peshojnë vetëm gjysmën e xhamit, dhe pllaka e zbrazët peshon vetëm 10-15% të së njëjtës gotë, kështu që mund të kursejë shumë vështirësi dhe ngarkesë për trajtimin dhe ndërtimin.

 

(4) Rezistenca kimike

Polikarbonati ka rezistencë të mirë ndaj acideve të dobëta, bazat e dobëta dhe alkoolet në temperaturën e dhomës. Fleta e PC-së ka rezistencë të dobët ndaj acideve të forta, alkalet, benzenet, hidrokarbure të klorit dhe estere, dhe është i prirur për shpërbërje, ënjtje ose dekompozim.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja