EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Tregu i fletëve të polikarbonateve në Europë: Trendet e përditësuara të industrisë dhe parashikimi për 2025

Koha: 2018-11-02

Tregu i fletëve të polikarbonatit në Evropë– Trendet dhe parashikimet e azhurnuara të industrisë në 2025

 

Tregu i fletëve të polikarbonatit në Evropë pritet të rritet me një CAGR të shëndetshëm në periudhën e parashikimit 2018 to 2025. Raporti i ri i tregut përmban të dhëna për vitin historik 2016, viti bazë i llogaritjes është 2017 dhe periudha e parashiktëit është 2018 to 2025.

Tregu i fletëve të polikarbonatit në Evropë, Sipas llojit (Solid, Multiwall, Të valëzuara), Nga Përdoruesi Fundor (Ndërtesa & Ndërtimi, Bujqësia, Automobila & Transporti, Elektrike & Elektronikë, Hapësirë ​​ajrore & Mbrojtja, Paketim), Evropa (Gjermania, Franca, U.K., Spanja, Italia, Rusia, Turqia, Zvicra, Holandë, Belgjika, Pjesa tjetër e Evropës)– Trendet dhe parashikimet e industrisë për 2025.

Fleta globale e polikarbonatit është shumë e përqendruar në treg për disa lojtarë të mëdhenj dhe pjesa tjetër për lojtarët vendas të cilët kujdesen vetëm për tregjet e brendshme. Covestro AG mbizotëroi tregun e fletëve të polikarbonates që llogaritet për një pjesë më të lartë të tregut në 2017, të ndjekur nga SABIC dhe Evonik Industries AG lojtarë të tjerë në këtë treg përfshijnë janë Arla plast ab, dott.gallina s.r.l., Koscon Industrial S.A., Brett Martin Ltd, IÅŸÄ ± k Plastik, AGC, poligala plazit, KOMPANIA KIMIKE E GAZIT MITSUBISHI, INC, Trinseo., DS Smith, Palram Industries Ltd., LG Chem, KORPORATA kimike LOTTE, UG-OIL-PLAST LTD., Spartech LLC, SUZHOU OMAY MATERIALE OPTIKE CO, LTD., 3A Composites GmbH ndër të tjera.

SABIC:

Themeluar në 1976 dhe me seli në Riad, Arabia Saudite. SABIC është e angazhuar në prodhimin dhe shpërndarjen e kimikateve, polimerë, agro-ushqyesve, dhe produkte metali në të gjithë botën. Qeveria e Arabisë Saudite mban 70% aksionet e kompanisë dhe pjesa e mbetur 30% tregtohen publikisht në bursën saudite. Kompania ka katër zona funksionale; Petrokimike, Specialitete, Agro-ushqyesve, dhe Metalet. Fleta e polikarbonatit bie nën segmentin petrokimike. Ajo ofron LEXAN Solid Sheet, Fleta termokleare LEXAN, Produktet e fletëve të valëzuara LEXAN të cilat kanë aplikime të gjera në automobilizëm, Transporti masiv, elektrike & elektronikë, industri, bujqësore, ndërtimi dhe ndërtimi, kujdesit shëndetësor, paketim, konsumatori, ndërtimi dhe ndërtimi dhe industri të tjera.

Kompania ka praninë e saj gjeografike ASK, Kinë, Pjesa tjetër e Azisë, Evropa, Amerika, Të tjerë. Filialet e ndryshme të kompanisë janë Hadeed (Saudi Arabia), Kompania Kombëtare e MetanArabia SauditeArabia) ndër të tjera. Kompania është ISO 9001 të çertifikuar.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja