EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Filmat me polikarbonate covestro ofrojnë mbrojtje kundër fallsifikimit për ID të sigurtë

Koha: 2019-02-13

Filmat me polikarbonate covestro ofrojnë mbrojtje kundër fallsifikimit për ID të sigurtë

 

Siguria është një përparësi kryesore për identifikimin (ID) dokumente, të tilla si kartat kombëtare të identitetit, patentat dhe pasaportat e shoferit. Megjithatë, materiale me kosto të ulët dhe personalizimi i decentralizuar mund t'i bëjë sulmet mashtruese më të lehta për t'u kryer. Me këtë në mendje, Firmat e shtypjes së sigurisë dhe prodhuesit e kartave po kthehen në polikarbonat—një material shumë të qëndrueshëm me prona unike fizike që mundësojnë aplikime të reja kundër përpjekjeve të fallsifikimit. Në fakt, disa shtete amerikane dhe provinca kanadeze kanë miratuar tashmë patentat e shoferit me bazë polikarbonati.

Për të përmbushur kërkesën në rritje për materiale polikarbonate në aplikime të sigurta për ID, Covestro ofron një portofol të gjerë të filmave polikarbonate makrofol ID për një shumëllojshmëri nevojash kundër fallsifikimit. Këto materiale sigurojnë qëndrueshmërinë e kërkuar për tiparet e sigurta të identitetit. Polikarbonate laminohet në temperaturë të lartë dhe presion për të krijuar një lidhje të pandashme, duke e bërë dokumentin pothuajse të paketueshëm. Hyrja në veçoritë e sigurisë dhe të dhënat e personalizuara të ngulitura në kartë nuk është e mundur pa shkaktuar dëme të dukshme, pra duke siguruar mbrojtje më të lartë kundër kopjimit dhe fallsifikimit.

Gjithashtu, teknologjia e dritareve të qarta paraqet një veçori shtesë sigurie kundër përpjekjeve të fallsifikimit. Covestro zhvilloi një film shumë të hollë me opacity jashtëzakonisht të lartë që është veçanërisht i përshtatshëm për integrimin e pastër të aplikimet e dritareve të qarta.

Forcim i sigurisë për kredencialet federale

Covestro është një furnizues i Zyrës Botuese të Qeverisë së SH.B.A.- së (GPO), i cili përdor filma ID Makrofol për një larmi aplikimesh ID.

"Materialet e polikarbonatit janë një komponent kryesor i prodhimit për të ndihmuar forcimin e sigurisë së kredencialeve federale të sigurta të vendit. GPO pret të vazhdojë marrëdhënien tonë me Covestro ndërsa ecim përpara në procesin e prodhimit të këtyre kredencialeve të rëndësishme të identitetit, të tilla si dokumentet e kalimit kufitar dhe kartat e sigurta të mençura," tha Steve LeBlanc, drejtor menaxhues i sigurisë dhe dokumenteve inteligjente, Zyra e Botimeve të Qeverisë Amerikane.

"ID të sigurta të prodhuara me filmat tanë të formuluar posatçëm në polikarbonate janë midis dokumenteve më rezistente ndaj fallsifikimit në dispozicion për shkak të cilësisë së qenësishme të polikarbonates dhe veçorive të sigurisë që mund të integrohen," tha Frenk Mannarino, specialist i zhvillimit të biznesit, Covestro LLC.

Përfitimet materiale mundësojnë tipare të sigurta

Filmat polikarbonate makrofol të ID janë prodhuar si një film i bardhë, si një film transparent dhe si një film mbivendosur transparent i optimizuar me lazer. Këto materiale janë shumë të qëndrueshme dhe më të mëdha se materialet e tjera të kartave që janë përdorur tradicionalisht në treg.

Sipas Thorsten Dreier, koka globale, Filma specialiteti, Kovestro, Filmat e polikarbonateve janë përdorur tashmë për dokumentet e sigurimit të lëshuara nga qeveria dhe kartat e identitetit në më shumë se 30 vendet. "Covestro njihet nga të lartët- industria e shtypshkronjave të sigurisë si një lider i inovacionit dhe teknologjisë, dhe vazhdon të përparojë teknologjinë e materialeve që mundëson veçoritë më të sigurta," tha Dreier.

Filmat e polikarbonateve makrofol ID sigurojnë një shumëllojshmëri përfitimesh shtesë për dokumentet e identitetit, duke përfshirë:

  • Qartësi e shkëlqyer e notave transparente për dritaret
  • Pranuesi i gdhendjes së lazerit me kontrast të lartë
  • Jetëgjatësi e lartë dhe jetë e gjatë shërbimi

Rreth Covestro LLC

Covestro LLC është një nga prodhuesit kryesorë të polimerëve me performancë të lartë në Amerikën e Veriut dhe është pjesë e biznesit global Covestro, e cila është ndër kompanitë më të mëdha në botë me polimer 2017 shitjet e EUR 14.1 miliard. Aktivitetet e biznesit janë përqendruar në prodhimin e materialeve polimer të teknologjisë së lartë dhe zhvillimin e zgjidhjeve inovative për produktet e përdorura në shumë fusha të jetës së përditshme. Segmentet kryesore të shërbyera janë automobilat, ndërtimi, përpunimit të drurit dhe mobiljeve, industri elektrike dhe elektronike dhe të kujdesit shëndetësor. Sektorë të tjerë përfshijnë sportet dhe kohën e lirë, kozmetikë dhe vetë industria kimike. Covestro ka 30 vendet e prodhimit në të gjithë botën dhe të punësuar afërsisht 16,200 njerëzit në fund të 2017.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja