EN

EN
Shtëpia » LAJM » Lajmet e industrisë
Lajmet e industrisë

Fletë polikarbonate Bayer aplikuar me sukses në Argjentina Intercity EMU

Koha: 2018-09-04

Fletë polikarbonate Bayer aplikuar me sukses në Argjentina Intercity EMU

 

Si metropol ndërkombëtar, përmirësimi i transportit publik në tregun e pëlhurës është i pashmangshëm. Makina e bërë prej saj sjell shpresë për të zgjidhur problemin. Në linjën Samito dhe linjën Mat, xhami i dritares anësore i bërë nga fletë polikarbonate është një tipar shumë i shquar. Është provë shpërthimi., anti-fragmentim, dhe mund të garantojë gjithmonë sigurinë e pasagjerëve në kabinën. Fletë polikarbonate është një material i lehtë që peshon vetëm gjysmën e xhamit, duke pakësuar shumë peshën e trupit të makinës, kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit.

 

Fletët e polikarbonateve kanë karakteristikat e mëposhtme:

Modelim Bajer® polikarbonate është provë e shpërthimit dhe e plasjes, duke i bërë pasagjerët më të sigurt

Modelim Bajer® është e lehtë në peshë, duke pakësuar shumë peshën e trupit të makinës, kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit

 

Jiang Xin, zëvendësdrejtor dhe projektues i qendrës teknologjike të China South Locomotive Co., Ltd, tha: "Shpejtësia më e lartë e operimit të këtij grupi trenash ndër-qytetë është 100 kilometra në orë, 9 vendos për shërbimin e linjës Samito, dhe 6 njësi për linjën e shërbimit. The first batch of orders was 409. Dyert e qelqta dhe dritaret e bëra me fletë polikarbonate do të sjellin siguri për dhjetëra mijëra njerëz dhe do të shmangin dëmtimet aksidentale."

 

 

Bayer Polycarbonate ka një gamë të gjerë aplikimesh në tranzitin hekurudhor dhe mund të aplikohet në dyer dhe dritare, të brendshme, kaseta bagazhi dhe ndenjëse.

Kopjo © 2019 YUYAO JIASIDA SUN SHEET CO.,LTD

Menuja