EN

EN
shtëpi » LAJME » Industry News
Industry News

Polikarbonati i Bayerit ka një gamë të gjerë aplikimesh në tranzitin hekurudhor

kohë: 2019-01-28

Polikarbonati i Bayerit ka një gamë të gjerë aplikimesh në tranzitin hekurudhor

 

Si një metropol ndërkombëtar, përmirësimi i transportit publik në tregun e rrobave është i menjëhershëm. Makina e bërë prej saj sjell shpresë për të zgjidhur problemin. Në linjën Samito dhe linjën Matt, xhami i dyerve të dritares anësore të bërë nga fletë polikarbonate është një tipar shumë i spikatur. Isshtë provë shpërthimi, anti-copëzimi, dhe gjithmonë mund të sigurojë sigurinë e pasagjerëve në kabinë. Fleta e polikarbonatit është një material i lehtë që peshon vetëm gjysmën e qelqit, duke ulur shumë peshën e trupit të makinës, kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit.

Fletët e polikarbonatit kanë karakteristikat e mëposhtme:

Formimi i Bayerit® polikarbonati është i dendur nga eksplodimi dhe plasaritja, duke i bërë pasagjerët më të sigurt

Formimi i Bayerit® është i lehtë në peshë, duke ulur shumë peshën e trupit të makinës, kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit

Jiang Xin, zv / drejtor dhe projektues i qendrës së teknologjisë së Kinës South Locomotive Co., Ltd., tha: "Shpejtësia më e lartë e funksionimit të këtij grupi të trenave ndërkombëtar është 100 kilometra në orë, 9 vendos për shërbimin e linjës Samito, dhe 6 njësi për linjën e shërbimit. Seria e parë e porosive ishte 409. Dyert dhe dritaret e qelqit të bëra nga fletë polikarbonate do të sjellin siguri në dhjetëra mijëra njerëz dhe do të shmangin lëndimet aksidentale."

Polikarbonati i Bayerit ka një gamë të gjerë aplikimesh në tranzicionin hekurudhor dhe mund të aplikohet në dyer dhe dritare, brendshme, rafte bagazhesh dhe ulëse.

Kopjoni të drejtën © 2019 YUYAO JIASIDA Sheet CO, LTD

Menu